Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Focuri de armă la frontieră! Contrabandiști surprinși în timp ce încărcau țigările într-o mașină

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au observat, luni dimineață, în apropierea frontierei de stat, un grup de persoane care întenționa să încarce într-un autoturism de teren mai multe colete voluminoase.

În momentul în care aceștia au observat patrula poliției de frontieră, au abandonat țigările și s-au retras spre teritoriul ucrainean iar şoferul autoturismului de teren a fugit de la faţa locului, plecând spre localitatea Ulma.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea celor în cauză, efectuând somațiile legale prin voce și, deoarece bărbații nu s-au supus acestora, au fost executate 3 focuri de avertisment în plan vertical și 2 focuri spre pneurile autoturismului.

Imediat, polițiștii de frontieră au informat autoritățile de frontieră ucrainene despre eveniment, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere și verificare a zonei.

La fața locului, polițiștii de frontieră au descoperit 15 colete cu țigări care au fost transportate la sediul sectorului unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 7.310 pachete cu țigări, marca Marble, de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări în valoare de 85.527 lei a fost ridicată în vederea confiscării iar în continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate și documentarea întregii activități infracționale, susține comisar șef de poliție Ilie Poroch-Serițan, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Focuri de armă la frontieră! Contrabandiști surprinși în timp ce încărcau țigările într-o mașină | Moldova24

Lăsați un comentariu

*