Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Tragedie! Un tânăr de 28 de ani din Suceava a murit în Italia, la cinci zile după ce a fost găsit inconștient pe stradă

Petru Pinticanu, în vârstă de 28 de ani, originar din județul Suceava, a murit ieri, la cinci zile după ce a fost găsit în stare de inconștiență pe o stradă din San Felice a Cancello, provincia Caserta, în Italia, scrie edizionecaserta.it.

Tânărul nostru conațional a fost găsit în Via Napoli, din San Felice a Cancello, duminica trecută, cu o față sângerândă și inconștient. Starea lui s-a dovedit a fi imediat deosebit de gravă și tânărul a fost dus cu o ambulanță mai întâi la spitalul Maddaloni și apoi, de acolo, la Spitalul Cardarelli din Napoli. Starea de sănătate a lui Pteru Pinticanu, în ciuda tratamentului și a curelor administrate, nu s-a îmbunătățit și tânărul nostru conațional a murit ieri, joi 22 februarie în spitalul din Napoli.

Investigatorii au declarat că în următoarele ore trupul neînsuflețit al tânărului român va fi supus autopsiei. Mulți cred că Petru a fost victima unei agresiuni brutale.

Între timp, prietenii și familiarii își exprimă durerea și tristețea pentru dispariția prematură a lui Petru:

„Am sperat până în ultima clipă că nu e adevărat. Din păcate, ai plecat așa repede, nimeni nu s-ar fi așteptat, ai lăsat un gol în sufletul tuturor. Nu așa trebuia să se termine! Acum nu mai e nimic de făcut, putem doar să ne luăm rămas bun și să te păstrăm în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace, Petrică, prieten drag. Condoleanțe familiei!

Sursa: Rotalianul


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tragedie! Un tânăr de 28 de ani din Suceava a murit în Italia, la cinci zile după ce a fost găsit inconștient pe stradă | Moldova24

Lăsați un comentariu

*