Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

VIDEO! Accident cu cinci victime pe DN29! O mașină a ieșit în afara părții carosabile

Un accident cu cinci victime a avut loc, sâmbătă, când o mașină a ajuns în afara carosabilului după ce șoferița acesteia a pierdut controlul volanului și a derapat.

Toate cele cinci fete care se aflau în mașină, din Rădăuți, au primit îngrijiri medicale, apoi au fost transportate la spital.

„Mergeau spre Dumbrăveni fetele, erau tinere, de vreo 19-20 de ani. Chiar în fața mea s-a petrecut totul. Era un tir care avea u pic de viteză și a împrăștiat mâzgă din asta și probabil ele s-au speriat, că viteză nu aveau, și au trecut prin șanț, mașina s-a răsturnat. Țipau, plângeau fetele…Le-am ajutat pe trei dintre ele să iasă din mașină, dar două erau mai grav și au rămas în mașină până au venit pompierii”, ne-a declarat un martor la eveniment.

Se pare că șoferița de la volan era începătoare.

Potrivit ISU Suceava, la locul accidentului au intervenit modului SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță TIM și trei echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, în afara localității Salcea, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum și a lipsei de experiență, o tânără de 19 ani din municipiul Rădăuți, a pierdut controlul asupra volanului șis-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto  și a altor patru femei cu vârste între 17  și 28 de ani. Șoferița nu era băută.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. VIDEO! Accident cu cinci victime la Dumbrăveni! O mașină a ieșit în afara părții carosabile | Moldova24

Lăsați un comentariu

*