Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Bărbat beat și fără permis, reținut după un accident la Fălticeni

Un bărbat beat și fără permis de conducere, care a produs un accident rutier, joi, la Fălticeni, a fost reținut de polițiști. Acesta a produs un accident pe  strada Plutonier Ghiniţă din localitate.

Polițiștii deplasați la fața locului, au identificat autoturismul condus de un bărbat de 41 de ani din comuna Moara, răsturnat într-un şanţ în afara părţii carosabile şi un autovehicul care prezenta avarii în partea laterală.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul de 41 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, conducătorul auto de 41 de ani, fiind reţinut pentru 24 ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 23.02.2018, să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni pentru stabilirea unor măsuri preventive”, se precizează într-o informare a IPJ Suceava.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. MURARIU DOINA says:

    CUM E LEGEA IN TARA MAFIEI,UNUL CA HUIDU OMOARA 3 OAMENI SI NE RANJESTE IN FATA LA TV,ALTUL PT. UN KAKAT E ARESTAT,ASA E IN STATUL MAFIOT NUMIT,,ROMANIA,,.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*