Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Individul din Rădăuți, care a țepuit o societate comercială, arestat preventiv

Individul de 35 de ani, din Rădăuți, care a fost reținut, miercuri, în urma unor percheziții, după ce a țepuit o societate comercială, a fost arestat preventiv, joi, pentru 30 de zile. Lilian Avram este un client mai vechi al polițiștilor, el fiind cercetat tot pentru înșelăciune, alături de alte persoane, după ce a păcălit firmele de asigurări pentru a obține despăgubiri înscenând accidente.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 17 – 27 ianuarie 2018, Lilian Avram a indus în eroare o societate comercială din județul Timiş, prezentându-se sub o identitate falsă şi folosind o ştampilă falsă, ocazie cu care, a preluat materiale de construcții în valoare de 165.640,15 lei, fără să achite ulterior produsele.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, polițiștii au identificat şi ridicat mai multe telefoane mobile, o ştampilă, precum şi diverse înscrisuri care pot servi ca mijloace de probă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate, față de 2 dintre acestea, fiind dispusă punerea în mişcare acţiunii penale.

Au înscenat 18 accidente pentru a obține despăgubiri de la firmele de asigurări. 16 persoane trimise în judecată


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Individul din Rădăuți, care a țepuit o societate comercială, arestat preventiv | Moldova24

Lăsați un comentariu

*