Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Percheziții într-un dosar de înșelăciune. Un bărbat din Rădăuți a fost reținut

Mai multe percheziții au avut loc într-un dosar de înșelăciune, în județul Suceava. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sprijiniți de lucrătorii I.J.J. Suceava, au pus în executare, miercuri, mai multe mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Rădăuţi într-un dosar penal de înșelăciune, în care este cercetat un bărbat de 38 de ani din municipiul Rădăuți.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 17 – 27 ianuarie 2018, Lilian Avram a indus în eroare o societate comercială din județul Timiş, prezentându-se sub o identitate falsă şi folosind o ştampilă falsă, ocazie cu care, a preluat materiale de construcții în valoare de 165.640,15 lei, fără să achite ulterior produsele.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, polițiștii au identificat şi ridicat mai multe telefoane mobile, o ştampilă, precum şi diverse înscrisuri care pot servi ca mijloace de probă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate, față de 2 dintre acestea, fiind dispusă punerea în mişcare acţiunii penale.

Totodată, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului de 38 de ani din municipiul Rădăuţi, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, în cursul zilei de joi, să fie prezentat Judecătoriei Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*