Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Accident cumplit la Marginea! O femeie a murit după ce a fost lovită de o mașină (Update)

Un accident cumplit a avut loc, miercuri seară, în comuna Marginea. O femeie a fost rănită grav după ce a fost lovită de o mașină.

Medicii de ambulanță au reușit să o stabilizeze și a fost preluată de un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță și dusă la spital.

Din păcate, femeia nu a supraviețuit.

Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 17A, din comuna Marginea, în apropierea intersecției cu ulița „La Vasiloschi”, un localnic de 42 de ani, a surprins și accidentat grav o femeie de 75 de ani din comuna Satu Mare, care nu purta îmbrăcăminte fluorescent-reflectorizantă și care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător.

Victima a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, din cauza leziunilor suferite, a decedat.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, susțin reprezentanții IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*