Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Carambol cu patru mașini la Șcheia din cauza unei șoferițe de 29 de ani

Un adevărat carambol, în care au fost implicate patru mașini, a avut loc pe un drum județean din comuna Șcheia din cauza unei șoferițe de 29 de ani.

Accidentul a avut loc luni dimineață, când, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209C, din comuna Șcheia, o femeie de 29 de ani, din comuna Moara, nu a păstrat distanța regulamentară în mers, intrând în coliziune față spate cu autoturismul condus în fața sa de un bărbat de 41 de ani, din municipiul Suceava pe care l-a proiectat în autoturismul condus de un bărbat de 58 de ani, tot din municipiul Suceava.

După impact, autoturismul condus de femeia de 29 de ani a fost lovit în partea din spate de autoturismul condus de un bărbat de 27 de ani din comuna Șcheia.

Din accident, a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 36 de ani din municipiul Suceava, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani.

Cei patru conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*