Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Un șofer beat a încercat să fugă de polițiști, dar a rămas cu mașina blocată în zăpadă

Un șofer de 24 de ani, din comuna Sadova, a urcat beat la volan, iar când polițiștii i-au făcut semn să tragă pe dreapta, acesta a încercat să scape de ei.

Totul s-a petrecut luni, în jurul orei 00.50, pe un drum comunal din Sadova. O patrulă din cadrul Secţiei 11 Poliție Rurală Pojorâta, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare, pe o distanță de circa 600-700 m, autoturismul intrând pe un drum lăturalnic unde a rămas împotmolit în zăpadă.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un localnic de 24 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un șofer beat a încercat să fugă de polițiști, dar a rămas cu mașina blocată în zăpadă | Moldova24

Lăsați un comentariu

*