Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Urmărire în trafic după o mașină care nu a oprit la semnalele polițiștilor. Șoferul a coborât și a luat-o la fugă

Un tânăr de 19 ani, din Fălticeni, i-a pus pe drumuri pe polițiști după ce nu a oprit la semnalele lor. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, vineri, în timp ce acționa pe raza municipiului Fălticeni, un echipaj rutier a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în străinătate, ocazie cu care, conducătorul auto a oprit pe partea dreaptă a străzii, a coborât de la volan și a fugit, procedându-se la urmărirea și prinderea acestuia după circa 300 m, tânărul fiind identificat ca fiind un localnic de 19 ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural. Totodată, pentru faptul că, nu deținea asigurare obligatorie a autoturismului (RCA), polițiștii au dispus reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțele de înmatriculare ale vehiculului”, se precizează în comunicat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*