Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Revolta unui sucevean după ce soția sa, aflată în concediu prenatal, a primit doar 517 lei din 1.900 de lei. „Vă rog să îmi explicați ai mie cum poate supraviețui o mamă cu un nou născut cu 517 Ron

Un bărbat din Suceava și-a transmis revolta pe rețelele de socializare după ce soția sa, mamă a unui nou-născut, a primit doar 517 lei din 1.900 de lei, statul oprindu-i impozite de 1.400 de lei.

Mihai Moroșan chiar a postat pe Facebook fluturașul de salariu.

„Pai f…… de stat !!! Va rog sa îmi explicați ai mie cum poate supravietui o mama cu un nou născut cu 517 roni pe luna când din 1900 salar statul îți ia 1400 Și ție îți da 517 lei !!!! Bă da unde trăim ? Asta e fluturașul soției mele de pe concediu. A adus pe lume o fetița și in loc sa primesc ceva de la stat pe noi ne fura și ei fac bișniță pe copilul meu !!! Pai cum m… m..i sa mai trăiești in țara asta mult nu mai rezist sper sa pot trece peste ratele care le am sa vând și sa fug din țara asta frumoasa dar condusă de niște gunoaie !!! Cum plătesc eu acum ratele lunare și cum pot întreține o familie când veniturile pe cale legală sunt foarte mici !!!!”, este revolta suceveanului Mihai Moroșan.

 

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. MURARIU DOINA says:

    DE CE MINTITI PE FITUICA ACEEA NU SCRIE NICAIERI CE ESTE ,NU MAI MANIPULATI LUMEA TICALOSILOR,MINTITI CU NESIMTIRE,DUCETI-VA LA FLUTUR SA VA REZOLVE CA DOAR E STAPANUL JUDETULUI,ASTA E O MINCIUNA GOGONATA SECURISTA.

    Răspunde
  2. Fane says:

    Nesimțiții dau bani la o anumită catetorie cum sunt pensionari și apoi reangajati pe același post deci au pensie și salariu și prelungirea activității pensionarilor pe posturi calde gen învățământ cu mii de sporuri și își bat joc de tineri.,nou născuți și tot ce este tânăr!!! Afara javrele bătrâne și statul sa dea ajutoare sa încurajeze natalitatea nu bodorogeala nesimțită care a trăit bine tot timpul!!!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*