Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Bărbat arestat după ce a furat 80 kg de deșeuri de cupru și ustensile electrice

Un bărbat a fost arestat preventiv, miercuri, după ce a furat 80 kg de deșeuri de cupru și ustensile electrice. Constantin Denis Biriș este cercetat pentru furt calificat după ce în noaptea de 08 spre 09.02.2018, în baza unei înţelegeri prealabile, inculpatul, care este cercetat pentru mai multe infracţiuni, printre care şi infracţiunea de tâlhărie, împreună cu alţi doi suspecţi minori a pătruns prin efracţie în curtea şi imobilul aparţinând persoanei vătămate S.A.P. din Fălticeni de unde au sustras cantitatea de 80 kg deşeuri din cupru şi ustensile electrice, pe care ulterior le-au comercializat.

Prin săvârşirea infracţiunii s-a cauzat un prejudiciu de circa 2500 lei. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 zile.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, susțin procurorii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bărbat arestat după ce a furat 80 kg de deșeuri de cupru și ustensile electrice | Moldova24

Lăsați un comentariu

*