Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Un șofer a dat cu mașina peste un bătrân, apoi a părăsit locul accidentului

Un șofer de 38 de ani, din comuna Fântânele, a dat cu mașina peste un localnic de 87 de ani, care circula pe marginea părții carosabile, apoi a părăsit locul accidentului.

Accidentul s-a petrecut miercuri la amiază. În timp ce conducea autoturismul pe DJ 290, din comuna Fântânele, un  localnic de 38  de ani,   a efectuat  manevra   de mers  spre  înapoi fără  să se asigure corespunzător, moment în care, a surprins  și accidentat ușor un localnic de 87 de ani, care se deplasa, în calitate de pieton, pe marginea părții carosabile.

După   producerea   accidentului,   conducătorul   auto   a   părăsit   locul   faptei   fără   încuviințarea poliției, cu scopul de a transporta victima la spital.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pietonul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, după care, a refuzat prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”, se precizează într-un comunicat al Poliției.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un șofer a dat cu mașina peste un bătrân, apoi a părăsit locul accidentului | Moldova24

Lăsați un comentariu

*