Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

FOTO! Accident cu trei victime! Două mașini s-au ciocnit, apoi una s-a dat peste cap la Dărmănești (Update)

Un accident rutier a avut loc joi dimineață, pe raza localității Dărmănești.

Au rezultat trei victime, neîncarcerate, care în ciuda faptului că mașina a fost grav avariată,  au suferit doar leziuni ușoare, fiind toți conștienți și cooperanți.

A intervenit modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Cei trei răniți au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean pentru investigații suplimentare.

Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în localitatea Dărmănești, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, un bărbat de 22 de ani, din orașul Milișăuți, a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă de un bărbat de 55 de ani, cetățean turc.

Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 22 de ani, a unei femei de 26 de ani şi a unui minor de 17 ani, ambii din oraşul Milișăuți, pasageri în autoturism.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Accident! O mașină s-a dat peste cap la Dărmănești | Moldova24

Lăsați un comentariu

*