Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO! Au căzut cu mașina într-o râpă. Pasagerii au rămas blocați de teamă să nu se prăbușească în gol

Un accident rutier a avut loc, miercuri seară, pe un drum comunal din satul Dragoșa, comuna Frumosu. Un autoturism, în care se aflau doi bărbați, a ieșit în afara părții carosabile și a alunecat pe o parte într-o râpă adâncă de aproximativ 6 metri.

Mașina a rămas suspendată pe la jumătatea râpei, în crengile unor arbuști, și era în pericol de răsturnare. Pentru că autoturismul se afla în instabilitate și la orice mișcare s-ar fi putut răsturna, cei doi ocupanți au decis să nu riște și să ceară ajutorul la numărul unic de urgențe 112.

Modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc s-a deplasat la fața locului cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Imediat ce au ajuns, pompierii militari au asigurat mașina cu cordițe de salvare, după care au deschis portierele și i-au extras pe cei doi bărbați, în siguranță. La rândul lor, paramedicii SMURD i-au evaluat din punct de vedere medical, starea lor generală fiind una bună.

Ulterior, cu ajutorul unui TAF de la Ocolul Silvic din zonă, militarii au tras mașina înapoi pe drumul comunal. Deoarece aceasta nu avea decât mici avarii, cei doi bărbați s-au urcat în ea și și-au continuat drumul inițial.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Au căzut cu mașina într-o râpă. Pasagerii au rămas blocați de teamă să nu se prăbușească în gol | Moldova24

Lăsați un comentariu

*