Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Individ trimis după gratii pentru trafic de minore. A transformat un apartament în bordel și îi căuta fete unui italian pervers de 70 de ani

Italianul Elio Mele căruia Manolache îi aducea fete

Un bărbat de 46 de ani, din Fălticeni, a fost condamnat, miercuri, de magistrații Tribunalului Suceava pentru trafic de minori. Vasile Manolache, zis Lică,  a primit opt ani de închisoare pentru trafic de minori. Decizia nu este definitivă.

Acesta a ajuns pe mâna anchetatorilor după ce și-a transformat apartamentul în bordel și îl „aproviziona” cu fete pe un italian de 70 de ani, Elio Mele, care locuia în Vadu Moldovei, care a fost condamnat în 2016 la trei ani și opt luni de închisoare pentru pornografie infantilă, șantaj și act sexual cu un minor. De asemenea, un alt membru al rețelei, Marius Ionel Gherman a primit o condamnare de trei ani, nouă luni și 10 zile de închisoare  tot în 2016.

Dosarul a fost disjuns, iar acum instanța a luat o decizie și în ce-l privește pe Vasile Manolache. Acesta  lucra la o pizzerie în Fălticeni, avea un apartament închiriat unde aveau loc partidele de sex. El racola fetele împreună cu Gherman, le promitea relații de dragoste, dar ajungeau să le pună să facă sex cu bărbați pe bani.

Aceștia găseau fete și pentru italian, care le și filma în timpul partidelor de sex.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Individ trimis după gratii pentru trafic de minore. A transformat un apartament în bordel și îi căuta fete unui italian pervers de 70 de ani | Moldova24

Lăsați un comentariu

*