Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

A ajuns cu mașina în șanț încercând să scape de poliție. Nu avea permis!

Un bărbat de 35 de ani, din comuna Voitinel, a urcat fără permis de conducere la volanul unei mașini, iar când polițiștii au încercat să îl oprească în trafic, a gonit cu mașina până a ajuns într-un șanț.

Marți, 13 februarie, în timp ce acționa pe DJ 178F, din comuna Gălănești, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea spre comuna Frătăuții Vechi, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia, ocazie cu care, într-o curbă, pe fondul vitezei excesive, conducătorul auto a pierdut controlul direcției de mers, a derapat și a intrat într-un șanț.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 35 de ani din comuna Voitinel, care, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural”, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A ajuns cu mașina în șanț încercând să scape de poliție. Nu avea permis! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*