Marti 19 Martie 2024, Actualizat acum 78 zile 12:00 am

Gheorghe Flutur: Am solicitat TAROM să ia în calcul introducerea în perioada următoare de noi zboruri interne și internaționale de pe Aeroportul din Suceava

Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, și directorul Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava, Ioan Măriuța, au participat, marți, la o întâlnire cu directorul general al Tarom, Werner Wolff.

Potrivit șefului județului, directorului Tarom i-a fost făcută o prezentare a dinamicii traficului de pasageri pe Aeroport, perspectiva de realizare a noului terminal, intenția de dezvoltare a unui parc industrial și a unui cluster în zonă.

„Am solicitat TAROM să ia în calcul introducerea în perioada următoare de noi zboruri interne și internaționale de pe Aeroportul din Suceava. Dorim o colaborare cu TAROM pentru promovarea din punct de vedere turistic și economic a Bucovinei. Avem în vedere acțiuni comune TAROM – Aeroportul Ștefan cel Mare Suceava de promovare a brandului Bucovina, un brand național și internațional din ce în ce mai apreciat și mai atractiv”, a declarat Gheorghe Flutur.

Tarom suspendă zborurile Suceava- Torino


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. MURARIU DOINA says:

    ASA DE BINE A NEGOCIAT CA SUSPENDA DEJA ZBORURI NUMAI MINCIUNI GOGONATE.

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Gheorghe Flutur: Am solicitat TAROM să ia în calcul introducerea în perioada următoare de noi zboruri interne și internaționale de pe Aeroportul din Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*