Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Suceveanul Tiberius Brădățan, subsecretar de stat, a resuscitat un sindicalist care a făcut infarct la o întâlnire cu ministrul Sănătății

Suceveanul Tiberius Brădățan, subsecretar de stat în Ministerul Sănătății, a resuscitat, luni, un sindicalist care a făcut infarct la o întâlnire cu ministrul Sănătății.

Ministerul Sănătăţii a anunţat că în timpul întâlnirii informale de luni dintre ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, şi reprezentanţii sindicatelor din domeniu unui reprezentant al Confederaţiei Sindicale Meridian, cunoscut cu afecţiuni cardiace, i s-a făcut rău şi a intrat în stop cardio-respirator, el fiind resuscitat şi transportat la spital, potrivit stiripesurse.ro.

Conform sursei citate, secretarul de stat Cristian Grasu, subsecretarul de stat Tiberiu Brădăţan şi preşedintele Federaţiei Ambulanţa, Gheorghe Chiş, care participau la întâlnire, au începând manevrele de resuscitare, continuându-le până la sosirea echipajelor specializate.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Suceveanul Tiberius Brădățan, subsecretar de stat, a resuscitat un sindicalist care a făcut infarct la o întâlnire cu ministrul Sănătății | Moldova24

Lăsați un comentariu

*