Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO! Județul Suceava, reprezentat la Târgul Internațional de Turism BIT Milano

A inceput Targul International de Turism BIT Milano 2018, cea mai importanta manifestare de profil din Italia. Bucovina participa pentru prima data la acest eveniment in cadrul standului Romaniei. Desi la aceasta editie standul Romaniei are doar 100 mp, Bucovina are vizibilitate marita, pe langa desk-ul cu materiale de promovare pus la dispozitie, zona noastra mai are si singurul mester popular prezent in stand – incondeietoarea Elena Torac, potrivit Centrului Național de Informare Turistică Suceava.

Prezenti in cadrul standului Romaniei sunt 4 destinatii importante la nivel national respectiv respectiv Bucovina, Cluj Napoca, Bihor si Timisoara. Alaturi de materialele de promovare tiparite ce pun in evidenta turismul cultural, activ, rural/agroturism, standul Bucovinei a pus la dispozitia vizitatorilor si posibilitatea tururilor virtuale pentru obiectivele turistice din municipiul Suceava prin intermediul echipamentelor VR (virtual reality) din stand, ca parte a proiectului “Suceava – destinatie turistica de excelenta pentru turismul cultural tangibil”.

Prima zi a BIT Milano 2018 a fost destinata publicului larg urmand ca zilele de luni si marti sa fie dedicate specialistilor. Standul Bucovinei la BIT Milano a fost vizitat atat de  Consulul General al Romaniei la Milano, Adrian Georgescu, cat si de primarul din Milano. Aceasta prima participare a Bucovinei la BIT Milano a fost apreciata si de romanii din diaspora.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. MURARIU DOINA says:

    CE PILE AU MAI AJUNS ACOLO?????

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*