Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Șofer băut, prins cu sticla în mână, la volanul unui Audi

Un șofer de 34 de ani, din comuna Straja, a fost prins, de polițiștii din Vicovu de Sus, pe raza localității Straja, la volanul unui Audi, deși era băut.

Totul s-a petrecut pe 10 februarie, în jurul orei 02.40, când mașina condusă de Adi Juravlea avea o direcție sinuoasă, iar polițiștii i-au făcut semn șoferului să tragă pe dreapta, dar acesta nu s-a conformat decât atunci când oamenii legii au pornit semnalele acustice și luminoase și au pornit în urmărirea lui.

În momentul în care a oprit, bărbatul a pus sticla de vin pe scaun și a coborât din mașină. Un pasager al autoturismului, David Juravlea, de 27 de ani, tot din Straja, a început să-i înjure pe polițiști, devenind foarte reclacitrant, motiv pentru care oamenii legii l-au încătușat.

 

Adi Juravlea a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului””, potrivit reprezentanților IPJ Suceava.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. MURARIU DOINA says:

    SIGUR CA L-AU INCATUSAT,DAR PE MAFIOTII LUI KOVESI DOVEDITI CU ACTE CA FAC DOSARE LA COMANDA CAND II INCATUSEAZA,NICIODATA,PT. CA MAFIOTII SE ACOPERA INTRE EI,NUMAI OAMENII DE RAND SANT BAGATI IN PUSCARII DOAR CA AU IESIT CU MASINA FARA PERMIS,DOAR PT.ATAT TE HARTUIESC MAFIOTII DIN JUSTITIE 4-5 ANI,DE PARCA AI FI UN MARE CRIMINAL,NU-I ASA D-LOR DIN ASA ZISA JUSTITIE,PT. CA IN ROMANIA,NU EXISTA NICI O JUSTITIE.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*