Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

O pușcă de vânătoare și zeci de cartușe ridicate de polițiști din locuința unui bărbat din Vicovu de Jos

arma-vanatoare-cainiLa data de 9 februarie,  în urma unor controale de specialitate, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Suceava, l-au identificat pe un bărbat de 43 de ani, din comuna Vicovu de Jos, posesor al permisului de armă, ce nu s-a prezentat pentru prelungirea valabilității permisului și nu a depus armele deținute la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea acestuia.

„În cauză  s-a  întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii  de ,,nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, fiind ridicate și indisponibilizate permisul de armă, o pușcă de vânătoare și 58 de cartușe, calibru 16 mm”, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. MURARIU DOINA says:

    AAAAAA SI PT. ASTA I-AU FACUT DOSAR ,DE ACUM IL HARTUIESC PE BIETUL OM ,PT. NIMIC,ANI DE ZILE,IN ROMANIA SI IN SPECIAL ,IN SUCEAVA,NU EXISTA JUSTITIE EXISTA DOAR MAREA MAFIE DIN JUSTITIE,ASA CA OAMENI BUNI FACETI TOT POSIBILUL SA NU AJUNGETI PE MANA MAFIOTILOR DIN MILITIE SI JUSTITIA SUCEVEANA,PT. UN FAPT MINOR VA HARTUIESC 4-5 ANI DE ZILE,MARE ATENTIE,IN TIMP CE CRIMINALII SI VIOLATORII SANT ACOPERITI.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*