Duminică 16 Decembrie 2018, Actualizat acum 349 zile 12:00 am

 

FOTO Peste 12.000 de suceveni au participat la concertul susținut de Carla’s Dreams. Seara s-a încheiat cu un foc de artificii

Peste 12.000 de suceveni au participat, sâmbătă seară, la concertul susținut de formația în vogă a momentului, Carla’s Dreams. La sărbătorirea a 630 de ani de atestare documentară a orașului Suceava, Primăria Suceava a organizat mai multe evenimente în Cetatea de Scaun a Sucevei, apoi la sediul unității administrativ teritoriale, iar într-un final totul s-a încheiat cu un concert pe esplanada Casei de Cultură Suceava.

La evenimente au participat și prefectul județului Suceava, Mirela Adomnicăi, dar și președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

„Astăzi (n. r. sâmbătă) am sărbătorit 630 de ani de atestare documentară a orașului Suceava. Manifestările au început la Cetatea de Scaun, unde am semnat si protocolul de înfrățire cu Municipiul Soroca, din Republica Moldova. Au continuat la primărie, unde am înmânat diplome și medalii aniversare. Seara s-a încheiat cu un un concert excepțional susținut de Carla’s Dreams la care au participat peste 12.000 mii de oameni și un superb foc de artificii. La Mulți Ani, Suceava!”, a transmis primarul Ion Lungu.

loading...

Loading...

3 Comentarii

 1. MURARIU DOINA says:

  IN TOATA ROMANIA ASTA,NU EXISTA UN CANTARET IL ADUC PE MASCARICIUL DIN MOLDOVA,LA NOI S-AU TERMINAT CANTARETII D-L LUNGU,DE CE UN STRAIN ESTE ADUS LA CENTENARUL SUCEVEI,NOI NU MAI AVEM CANTARETI???????

  Răspunde
 2. Lucian says:

  12.000 de oameni? Nu au fost 10.000 la meciul Foresta – Steaua (si era plin stadionul). Poate 1.200 (si aici e exagerat numarul).

  Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

 1. FOTO Peste 12.000 de suceveni au participat la concertul susținut de Carla’s Dreams. Seara s-a încheiat cu un foc de artificii | Moldova24

Lăsați un comentariu

*