Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Două persoane căutate de polițiștii suceveni după ce au dispărut de acasă

Două persoane sunt căutate de polițiștii suceveni după ce au dispărut de acasă la începutul acestei luni. Pandelea Viorica, de 61 de ani, din municipiul Fălticeni, la data de 08.02.2018, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Femeia suferă de afecţiuni medicale.

Semnalmente: înălţime 1,65 m, greutate circa 75 kg, ochi căprui, faţa ovală, ten deschis, păr lung, fără semne particulare. La data dispariţiei era îmbrăcată cu o bluză de culoare vişinie (pe gât), o geacă de culoare maro, o pălărie împletită de culoare mov deschis, cu o floare pe partea laterală, pantaloni de stofă de culoare maro, iar în picioare purta pantofi de culoare neagră.

Holeiciuc Mihail,  de 86 de ani din comuna Dărmănești, la data de 05.02.2018, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Semnalmente: ten deschis, constituție robustă (aproximativ 90 kg.), înălțime aproximativ 1,75 m, față ovală, păr cărunt, ochi căprui.  Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte purtate la momentul dispariției, ultima dată a fost văzut îmbrăcat cu următoarele articole verstimentare: căciulă tip fes de cunoare gri închis, cămașă albastră, pulover negru, pantaloni negri și pantofi negri.

Cei care pot da relații despre cei doi pot apela Poliţia prin 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tragic! Bărbatul dat dispărut la începutul acestei luni a fost găsit mort | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*