Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Programul evenimentelor organizate la 630 de ani de atestare documentară a Sucevei. Carla s Dreams urcă pe scenă sâmbătă

Împlinirea a 630 de ani de atestare documentară a orașului Suceava și a Cetății de Scaun va fi sărbătorită printr-un program de evenimente, organizate de Primăria Suceava sâmbătă și duminică (10-11 februarie)

Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, la ora 11.00, la Cetatea de Scaun a Sucevei, iar în capelă va avea loc o slujbă de pomenire, va fi semnat protocolul de înfrăţire dintre municipiul Suceava şi oraşul Soroca din Republica Moldova, apoi se vor înmâna medaliile aniversare.

De la ora 17.00 va avea loc concertul cu Trupa 9, iar de la ora 18.00 Unison Band. De la ora 19.00, pe esplanada Casei de Cultură vor urca băieții de la Carla s Dreams, apoi va urma un foc de artificii.

Duminică va avea loc simpozionul „630 de la atestarea documentară a oraşului Suceava”, un concert de vioară, piese de teatru, recitaluri de poezie, concertul religios şi patriotic, concert de muzică uşoară.

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Programul evenimentelor organizate la 630 de ani de atestare documentară a Sucevei. Carla s Dreams urcă pe scenă sâmbătă | Moldova24

Lăsați un comentariu

*