Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Drum blocat din cauza unui Tir care a derapat pe zăpadă. Update: traficul a fost reluat

Un drum național din județul Suceava a fost blocat, joi după-amiază, din cauza unui Tir care a derapat pe zăpadă. Este vorba despre drumul național 2E din Capu Codrului.

Șoferul unui tir, din Republica Moldova, a pierdut controlul volanului la un moment dat și nu a mai putut controla mastodontul, care a ajuns de-a curmezișul drumului.
Autotrenul avea cauciucuri de vară.

Din fericire, nu sunt victime. La locul respectiv au ajuns polițiștii.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este blocat pe ambele sensuri ale DN2E Gura Humorului – Fălticeni , la kilometrul 36, în afara localităţii Capu Codrului, judeţul Suceava, din cauza unui autocamion care a rămas imobilizat pe partea carosabilă. Conducătorul auto nu a adaptat viteza într-o curbă, capul-tractor ieşind în decor. Evenimentul nu s-a soldat cu victime”, potrivit Infotrafic.
La ora 17.35 Infotrafic a anunțat că traficul a fost reluat în condiții normale pe DN2E Gura Humorului- Fălticeni.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o alertă Cod Galben pentru județul Suceava. Informarea este valabilă în intervalul 8 februarie, ora 18.00- 9 februarie, ora 17.00.

În intervalul menționat, în toate zonele de munte va ninge, iar în regiunile nord-estice, nordice şi centrale, treptat vor predomina ninsorile.

Local în Carpaţii Orientali, precum și în nordul Moldovei, Maramureș și în estul Transilvaniei, cantităţile de precipitaţii vor atinge 15…20 l/mp și se va depune strat nou de zăpadă.
Începând cu primele ore ale zilei de vineri (09 februarie), vântul se va intensifica în cea mai mare parte a Moldovei, cu viteze de 45…55 km/h, dar și pe crestele montane, unde temporar vor fi rafale de 65…70 km/h.

Mai ales pe parcursul zilei de vineri (09 februarie) intensificări temporare ale vântului se vor semnala și în regiunile sudice, sud-estice și centrale, cu viteze în general de 50…55 km/h.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Prefectul Mirela Adomnicăi: Avem toate utilajele pe drumuri și se acționează cu material antiderapant | SuceavaNews.ro
  2. FOTO! Drum blocat din cauza unui Tir care a derapat pe zăpadă. Update: traficul a fost reluat | Moldova24

Lăsați un comentariu

*