Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Prognoza meteo! Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a realizat o estimare a valorilor termice și precipitațiilor în perioada 5-18 februarie.

În Moldova, pe parcursul primei săptămâni de prognoză, valorile termice diurne se vor situa, în medie, între 2 și 5 grade, cu cele mai scăzute valori la începutul și sfârșitul săptămânii. Cele mai ridicate valori se vor înregistra la mijlocul primei săptămâni, respectiv în intervalul 7 – 9 februarie, când vremea va fi caldă pentru această perioadă.

like facebookÎn cea de a doua săptămână nu vor mai fi variații termice diurne semnificative, iar media regională a temperaturilor maxime se va situa între 0 și 2 grade. Temperaturile minime vor fi negative pe aproape întreg parcursul intervalului de prognoză, urmând a se situa – în medie – între -6 și -2 grade, cu excepția datei de 8 februarie, când valorile nocturne mediate la scara întregii regiuni nu vor coborî sub 0…2 grade.

Probabilitatea pentru precipitații pe arii mai extinse și mai importante cantitativ va fi ridicată în intervalul 7 – 12 februarie, dar acestea se pot semnala și în celelalte zile ale intervalului de prognoză.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*