Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Peste 250 de elevi de la Liceul „Mihai Eminescu” din Dumbrăveni, instruiți cu privire la pericolele din mediul on-line

În contextul apropierii vacanţei intersemestriale a elevilor (03 – 11 februarie), conducerea IPJ Suceava a dispus organizarea unor acţiuni de informare a tinerilor cu privire la măsurile minime de autoprotecţie astfel încât copiii să petreacă vacanţa în siguranţă, se arată într-o informare a IPJ Suceava.

Totodată, au fost intensificate acţiunile de control la unităţile economice din zona adiacentă unităţilor de învăţământ cu privire la respectarea categoriilor de produse ce pot fi comercializate minorilor, conform H.G. nr. 128/1994 privind unele măsuri pentru asigurarea condiţiilor de dezvoltare fizică şi morală a elevilor.

Poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi poliţiştii de proximitate au instruit administratorii de unităţi economice cu privire la interdicţia de comercializare a tutunului şi alcoolului către minori.

De asemenea, poliţiştii de prevenire au organizat o activitate de amploare la Liceul „Mihai Eminescu” din comuna Dumbrăveni, peste 250 de elevi fiind instruiţi cu privire la reguli minime de siguranţă ce trebuie respectate pe perioada vacanţei. Un modul aparte al discuţiilor l-a reprezentat siguranţa în mediul on-line şi pericolele lumii virtuale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*