Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Corneliu Popovici și-a dat demisia din PMP. Cum și-a motivat gestul

Prim-vicepreședintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, cel care a fondat organizația suceveană a acestei formațiuni politice, și-a dat demisia din partid.

El a declarat că a luat această decizie din cauza „direcției pe care partidul pe care a luat-o acum, de a se balansa cu tot cu arme și cu bagaje în curtea PNL-ului”.

Totodată, Popovici a precizat că  a luat decizia în urma unei discuții și cu familia sa întrucât aceasta a fost mult prea expusă din cauza participării sale active la viața politică.

Corneliu Popovici nu este hotărât să renunțe definitiv la politică, dar ne-a declarat că nici nu are de gând să se alăture vreunei alte formațiuni, cel puțin deocamdată.

„Cred că sunt lucruri mai frumoase decât politica”, a spus Popovici.

Totodată, el arată că nu îi va îndemna și pe alți colegi ai săi să părăsească partidul și consideră că gestul său ar putea stinge conflictul intern generat de „acei aleși locali ai partidului care se arată mai apropiați de PNL Suceava decât de partidul care i-a propus în funcție, aleși care țin cu orice preț să pună la picioarele PNL organizația județeană a PMP Suceava”. 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*