Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO! Accident cu două mașini la Milișăuți. Unul dintre autoturisme ar aparține unui fost primar

Foto: Facebook

Un accident cu două mașini a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Milișăuți.  Două autoturisme Audi s-au ciocnit, apoi una a ricoșat într-un gard. Se pare că unul dintre autoturisme, un Audi A6, ar aparține unui fost primar din comuna Volovăț. Celălalt autoturism implicat este un Audi A8.

 „La 02.02.2018, în jurul orei 22.50, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, din orașul Milișăuți, ajuns la intersecția cu strada Microfabricii, un bărbat de 50 de ani din municipiul Rădăuți a efectuat o curbă spre stânga, ocazie cu care, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 31 de ani, tot din municipiul Rădăuți.  În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 31 de ani și a unui bărbat de 26 de ani, din comuna Marginea, pasager în autoturism, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, susțin reprezentanții Poliției Suceava.

 


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. popescu says:

    chiar nu se sesizeaza nimeni….de la asfaltare acest drum a devenit impracticabil cand este suprafata de rulare umeda.
    cei de SUCT au folosit un covor asflatic cu o suprafata ce pare foarte fina la rulare in conditii uscate, dar la primele picaturi de ploaie sau dimineata si seara cand este umed devine un adevarat patinoar. faceti un mic experiment si coborati din asina cu un pantof sport, cu riduri ca la anvelope si veti vedea ca se aluneca ca pe topogan. Un avocat istet ar desfiinta toate aceste accidente printr/o expertiza a covorului asfaltiuc. Cine a facut receptia fara sa verifice ultimul strat care nu are aderenta…si nici material antiderapant ?
    Cine a furnizat asfaltul?
    Unde este DNA ?

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*