Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Cinci șoferi lăsați fără permise la Gura Humorului

Serviciul Rutier Suceava în cooperare cu Poliția orașului Gura Humorului a organizat, joi, pe raza de competenţă, o acțiune pentru reducerea riscului rutier.

Au fost testaţi cu aparatul etilotest 55 conducători auto, fiind constatată o infracţiune şi aplicate 76 sancţiuni contravenționale, în valoare de 32.915 lei. Au fost reţinute 5 permise de conducere şi retrase 2 certificate de înmatriculare.

La data de 01.02.2018, ora 19.30, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier a oprit pentru control, pe strada Lt. Viorel Măcreanu din orașul Gura Humorului, motociclul condus de un localnic de 32 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul motociclului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Cinci șoferi lăsați fără permise la Gura Humorului | Moldova24

Lăsați un comentariu

*