Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Un sucevean trebuie să plătească despăgubiri de 15.000 de euro după ce a ucis un om

Un sucevean trebuie să plătească despăgubiri de 15.000 de euro după ce a ucis un om, rivalul său la inima unei femei.  Este vorba despre Revelino Pleșa, un sucevean de 41 de ani, care a fost condamnat definitiv, pe 19 ianuarie, de Curtea de Apel Suceava, la 14 ani de închisoare cu executare, după ce inițial magistrații Tribunalului Suceava i-au dat șase ani de închisoare, în octombrie 2017.

Suplimentar, însă, bărbatul are de achitat și 15.000 de euro către familia italianului ucis.

Potrivit anchetatorilor, Revelino Pleșa  a ucis în bătaie un italian din cauza unei femei.  Victima S.A., cetățean italian, era domiciliat în Italia și a avut timp de doi ani o relație de prietenie/concubinaj cu numita F.V. din comuna Vama,  în perioada în care aceasta se afla în Italia. F.V. a pus capăt acestei relații în cursul lunii martie 2016 când a părăsit statul italian și a revenit în localitatea de domiciliu. La scurt timp după venirea în țară l-a cunoscut pe inculpatul Pleșa Revelino din municipiul Suceava cu care se află și în prezent în relații de prietenie.

În seara zilei de 22 octombrie 2016, în jurul orei 22:00, inculpatul Pleşa Revelino se afla la locuinţa concubinei sale F.V. din comuna Vama, judeţul Suceava. În aceeaşi locaţie a apărut, neanunţată, victima S.A., (fostul concubin al numitei F.V.).

În această împrejurare, inculpatul Pleşa Revelino a exercitat cu intenţie acte de violenţă asupra victimei, aplicându-i lovituri cu picioarele în zone vitale ale corpului.

Urmare a loviturilor, victima a fost proiectată la sol, fiind în continuare lovită cu picioarele de inculpat în special în zona feţei. Victima S.A. respira greu, horcăia, astfel că inculpatul, ajutat fiind de F.V. a încercat să efectueze manevre de resuscitare, ștergându-i cu un prosop umed fața care era plină de sânge. În pofida acestor manevre victima a decedat, îngurgitând o mare cantitate de sânge.

Un sucevean va sta 14 ani după gratii pentru că și-a ucis în bătaie rivalul italian pentru o femeie


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*