Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Copil de doi ani accidentat chiar de mașina din care a coborât

Un copil de doi ani a fost accidentat chiar de mașina din care tocmai a coborât. Accidentul s-a petrecut miercuri, când o femeie de 33 ani, din comuna Udești, a condus autoturismul pe un drum comunal neclasificat din interiorul localității Poieni, având direcţia de deplasare Racova spre Cotu Dobei, iar ajungând în dreptul unui imobil a oprit autoturismul pentru a coborî o femeie care se afla pe bancheta din spate, împreună cu patru copii minori.

După ce au coborât toți pasagerii, femeia de 33 de ani a pornit autoturismul, moment în care a acroşat pe unul dintre copii, respectiv o minoră de 2 ani și 3 luni, din comuna Udești, care tocmai coborâse din mașină împreună cu mama și frații ei.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorei, care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava.

„Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Vătămare corporală din culpă”, spun polițiștii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*