Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Tânăr de 19 condamnat după ce a ucis un om cu o sălbăticie de nedescris

Un tânăr de 19 ani a fost condamnat de Curtea de Apel Suceava la 25 de ani și patru luni de închisoare după ce a ucis cu sălbăticie un bărbat, în localitatea Baia. Sentința a fost dată pe 26 ianuarie pentru Marius Andrei Varvara.

Potrivit anchetatorilor, la data de 04 ianuarie 2017, Varvara împreuna cu doi prieteni a consumat o cantitate mare de băuturi alcoolice, apoi s-a deplasat împreună cu aceştia la magazinul mixt din localitate, unde a ținut-o tot într-un chef cu alcool.

În jurul orei 20:00, în magazin a venit pentru scurt timp şi victima Neculai Budăi, de 63 de ani, pe care inculpatul Varvara Marius-Andrei nu o cunoştea. După ce victima a părăsit magazinul, inculpatul Varvara Marius-Andrei a urmărit-o şi a lovit-o în mod repetat cu pumnii si picioarele. Martorii au fugit după el reuşind să-l liniştească acesta revenind pe terasa magazinului. La scurt timp, victima s-a ridicat din locul unde fusese lovită de inculpat şi a pornit pe şosea spre locuinţa sa.

Varvara a luat-o la fugă dinspre terasă pe şosea după bărbat, l-a ajuns din spate, l-a lovit cu putere, fapt care a condus la căderea acestuia pe şosea, după care inculpatul a târât victima pe o distanţă de circa 10 metri pe un drum lateral, loc unde a agresat-o într-un mod deosebit de violent, lovind-o cu pumni, picioarele şi cu o şipcă dintr-un gard.

După ce l-a bătut crunt, individul s-a aplecat asupra bărbatului şi a început să caute prin buzunare după obiecte de valoare. A sustras de la victimă telefonul mobil şi a pornit spre domiciliul său. La scurt timp, victima a decedat.

Conform concluziilor cuprinse în raportul de autopsie întocmit de medicul legist din cadrul S.M.L. Suceava, moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat unui politraumatism asociat cu asfixie mecanică prin aspirarea de sânge în căile respiratorii inferioare”, susțin anchetatorii.

Tânăr condamnat pentru că a încercat să-și ajute prietenul să scape de o crimă


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Hahaha says:

    Bine ia facut lui acest individ Varvara…asa merita…sa stea toata viata acolo…niste pustani vai de capul lor si fara nici un viitor

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânăr de 19 condamnat după ce a ucis un om cu o sălbăticie de nedescris | Moldova24

Lăsați un comentariu

*