Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Accident mortal! Un bărbat a fost lovit de o mașină și proiectat într-un canal de scurgere

Un bărbat de 62 de ani și-a pierdut viața după ce a fost accidentat de o mașină și proiectat într-un canal de scurgere a apei pluviale.

Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc luni seară. În timp ce conducea autoturismul pe str. Ştefan cel Mare din orașul Gura Humorului, un bărbat de 37 de ani, Aurel Gramada, din orașul Frasin, a surprins și proiectat în canalul de scurgere a apei pluviale, un localnic de 62 de ani, Vasile Bârsan, angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal.În urma impactului, a rezultat decesul pietonului.

Cu ocazia cercetărilor, conducătorul auto a declarat faptul că, nu a observat victima angajată în traversare, existând posibilitatea ca aceasta să fi fost deja căzută pe partea carosabilă, vehiculul prezentând, doar urme de ştergere, nu şi de înfundare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*