Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

PSD Suceava, despre numărul mare de școli cu WC-uri în curte: Numai în acest an, prin PNDL 2, 79 de școli și 44 de grădinițe vor fi renovate

Comisiile pentru învațământ ale Camerei Deputaților și Senatului au avizat favorabil (cu 22 de voturi pentru și 12 împotrivă) candidatura  prof. univ. dr. Valentin Popa pentru funcția de ministru al educatiei naționale. Astfel s-a concretizat propunerea organizației județene PSD ca un sucevean să preia această funcție extrem de importantă.

Candidatul desemnat a expus obiectivele referitoare la învățămăntul preuniversitar și universitar cuprinse în programul de guvernare al PSD precum și obiective stabilite de el.

„Maniera în care dl. Valentin Popa a răspuns la intrebările formulate de parlamentarii ce fac parte din aceste comisii ( printre care se numără și deputatul Alexandru Rădulescu) a evidențiat premisele favorabile creșterii calității educației românești sub conducerea unui sucevean. Candidatura d-lui Valentin Popa va fi supusă votului plenului Parlamanetului Romaniei în această după- amiazĂ”, se arată într-un comunicat al PSD Suceava.

Totodată, social-democrații susțin că se fac demersuri pentru a nu mai exista școli cu WC-uri în curte în județul Suceava.

„De asemenea, referitor la domeniul educației, dorim să-i informăm pe suceveni că deși în județul Suceava sunt menționate că există 219 unități școlare cu toaletă în curte, situația este deja remediată prin implicarea guvernului social democrat. Astfel, numai în acest an, prin PNDL 2, 79 de școli și 44 de grădinițe vor fi renovate urmând ca până la anul 2020 să nu mai existe nicio școală care să nu îndeplinească standardele de calitate specifice mileniului 3. Sunt elemente concrete pe care Guvernul social democrat și parlamentarii sociali-democrați suceveni le prezintă locuitorilor județului Suceava, spre deosebire de permanenta văicăreală a liberalilor suceveni menită să dezinformeze”, precizează social-democrații suceveni prin intermediul unui comunicat de presă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*