Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

„Gaițele”, comedie de cinci stele la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. Vezi prețul biletelor!

„Gaițele”, de de Al. Kiriţescu, o comedie de cinci stele, care va putea fi urmărită la Casa de Cultură a Sindicatelor, marţi, 06 martie 2018, la ora 19.00.

Una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei contemporane româneşti, “Gaiţele” sau ”Cuibul de viespi” – cum se intitula la începutul anilor ’30, un text de mare forţă dramatică care degajă o energie uriaşă.

Un spectacol cu un enorm succes care s-a bucurat până acum de creaţia şi palmaresul unor mari actori ai scenei şi filmului românesc, un spectacol ce va putea fi văzut la Sala Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava într-o admirabilă distribuţie.

O satiră socială, cum însuşi autorul ei o numea, “în care m-am străduit, cu adevăr şi mânie, să demasc lumea putreda ce mi se dezvăluise în toata hâda ei goliciune”.

Distributie

FLORINA CERCEL

CARMEN TĂNASE

VIRGINIA ROGIN

CARMEN IONESCU

În alte roluri: Ioana Farcaş; Antonia Ionescu; Ana Maria Carablais; Maria Nicola; Mircea Silaghi; Sebastian Bălăşoiu; Liviu Cheloiu.

Regia: Mc Ranin
Regie tehnică: Mircea Macarie

Light design: Adrian Dragomir, Oana Caibăr

Sonorizare: Cătălin BuzeaRecuzită

Decor: Mc Ranin

Asistenţă regie: Cătălina Baciu

Mişcare scenică şi coregrafie: Mălina Andrei

Biletele costă 80 lei şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230523718.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*