Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Zeci de șoferi testați cu etilotestul de polițiștii din Câmpulung Moldovenesc

În perioada 23 -24 ianuarie 2018, Poliţia Municipiului Câmpulung Moldovenesc a organizat o acțiune pe raza de competență pe linia prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere grave.

Au fost controlate 72 autovehicule, 40 de conducători auto fiind testați alcoolscopic Drept urmare, au fost constatate 2 infracţiuni şi s-au aplicat 8 sancțiuni contravenţionale, în valoare de 1.015 lei. De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare şi ridicat un set de plăcuțe de înmatriculare.

La 24.01.2018, în jurul orei 19.15, un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc a oprit pentru control pe strada Izvorul Alb, din localitate, autoturismul condus de un localnic de 18 ani, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, autoturismul fiindu-i încredințat pentru a fi condus pe drumurile publice de către proprietarul acestuia, un localnic de 31 ani. În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 18 ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar bărbatul de 31 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Zeci de șoferi testați cu etilotestul de polițiștii din Câmpulung Moldovenesc | Moldova24

Lăsați un comentariu

*