Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Un tânăr de 18 ani, beat și fără permis de conducere, din Vicovu de Sus, prins la volanul unei mașini

Un tânăr de 18 ani, din Vicovu de Sus, a fost prins la volanul unei mașini, pe strada Aron Pumnul din localitate, beat și fără permis de conducere.

Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, marți, 23 ianuarie, în jurul orei 01.30, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit pentru control, pe strada Aron Pumnul din localitate, autoturismul condus de un localnic de 18 ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural”, se precizează în comunicat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*