Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Șoferul care a produs accidentul din Vicovu de Sus a fost reținut. Încerca să scape de poliție când a ajuns în stâlp

Șoferul de 29 de ani, din comuna Brodina, care a produs accidentul, din noaptea de duminică spre luni, la Vicovu de Sus, a fost reținut de polițiști. Adrian Curaciuc era urmărit de poliție și încerca să scape de oamenii legii când a ajuns cu mașina în stâlp.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, în timp ce acționa pe raza orașului Vicovu de Sus, un echipaj de poliție a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe str. Calea Cernăuți din localitate și înregistrat de aparatul radar în timp ce rula cu viteza de 94 km/h în localitate, însă, conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 4 km, ocazie cu care, bărbatul de la volan, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pus la pământ un stâlp şi a lovit un gard din apropiere.

Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 29 de ani din comuna Brodina și care, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, poliţiştii dispunând reţinerea bărbatului de 29 de ani, pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 22.01.2018, să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți pentru dispunerea unor măsuri preventive”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

FOTO! Accident la Vicovu de Sus! Un șofer a doborât un stâlp cu mașina și s-a oprit într-un copac


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Șoferul care a produs accidentul din Vicovu de Sus a fost reținut. Încerca să scape de poliție când a ajuns în stâlp | Moldova24

Lăsați un comentariu

*