Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

I-a împrumutat mașina fratelui său, iar acum amândoi au dosare penale. Ce au descoperit polițiștii

Doi frați din comuna Putna s-au ales cu dosare penale. O patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti a oprit, sâmbătă, pentru control pe DN 2H, din comuna Putna, autoturismul condus de un localnic de 21 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul are permisul de conducere reținut pentru infracțiuni la regimul rutier, iar autoturismul i-a fost încredințat spre conducere de fratele său, de 30 de ani, din aceeași localitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 21 de ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, iar fratele său de 30 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*