Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Polițist lovit cu pumnul în figură, la un restaurant, de un individ pus pe scandal. Bărbatul, trimis în judecată

Un individ pus pe scandal a lovit un polițist cu pumnul în figură, când omul legii a încercat să îl potolească. Este vorba despre Robert Andrei Parfene, care a fost trimis în judecată, vineri, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei pentru săvârşirea infracţiunilor de „Ultraj” şi „Tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Anchetatorii arată că totul s-a produs în noaptea dinspre 30 noiembrie spre 01 decembrie 2017. După miezul nopții, Parfene s-a pus pe scandal la un restaurant din Vatra Dornei, iar agentul de pază a chemat poliția.

Individul l-a lovit cu pumnul în zona feţei pe agentul şef adjunct de poliţie U. C. din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei „în timp ce acesta se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu fiind solicitat la Restaurantul „C.S.” din mun. Vatra Dornei de către agentul de pază din local, iar în urma acestei agresiuni agentul de poliţie a suferit leziuni care au necesitat un număr de 3 – 4 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare conform concluziilor Raportului de constatare medico-legală”, susțin procurorii.

Asta după ce inițial Parfene l-a şi tras pe poliţist de mâneca stângă a uniformei,  iar fermoarul hainei s-a rupt în zona umărului stâng.

S-a mai reţinut de asemenea că inculpatul Parfene Robert-Andrei a provocat un scandal în incinta Restaurantului “C.S.” din mun. Vatra Dornei în jurul orelor 00:30 – 00:40 din noaptea de 30.11/01.12.2017, ocazie cu care acesta a tulburat ordinea şi liniştea publică în acele împrejurări prin violenţele comise împotriva agentului şef adjunct de poliţie U. C. din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei care a intervenit la faţa locului. Prin rechizitoriul susmenţionat în temeiul art. 330 din C. proc. pen. s-a propus menţinerea măsurii preventive a controlului judiciar luate faţă de inculpatul Parfene Robert-Andrei prin ordonanţa procurorului din data de 01.12.2017”, arată anchetatorii.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Vatra Dornei.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Polițist lovit cu pumnul în figură, la un restaurant, de un individ pus pe scandal. Bărbatul, trimis în judecată | Moldova24

Lăsați un comentariu

*