Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

VIDEO! Cel mai așteptat film românesc al acestui început de an, Pororoca, va rula din 19 ianuarie la Suceava

Pororoca, filmul care i-a adus trofeul pentru Cel mai bun actor lui Bogdan Dumitrache la Festivalul Internațional de Film de la San Sebastian, va fi lansat în cinematografele din România pe 19 ianuarie.

La Suceava, Pororoca va rula la Cinema City din Iulius Mall, începând de vineri, 19 ianuarie, astfel: de vineri până joi, de la orele 15,30, 18,30 și 21,30; sâmbătă, duminică și miercuri, de la ora 12,30.

Pororoca va fi prezentat săptămâna următoare în competiția Voices a Festivalului Internațional de Film de la Rotterdam, care va avea loc în perioada 24 ianuarie – 4 februarie.

Cel mai recent film semnat de Constantin Popescu (cunoscut pentru filme precum “Portretul luptătorului la tinerețe”, “Principii de viață” sau scurtmetrajul „Porcul” din „Amintiri din epoca de aur”) spune povestea lui Tudor (Bogdan Dumitrache) și a Cristinei (Iulia Lumânare). Cei doi duc o viaţă de cuplu obişnuită, fără alte griji aparente, altele decât cele inerente, legate de creşterea şi educaţia copiilor: Maria (5 ani) şi Ilie (7 ani).

Într-o duminică dimineaţă, Tudor iese cu copiii în parcul din apropierea blocului. Într-o clipă de neatenţie a tatălui, Maria dispare. Împreună cu alţi părinţi, Tudor o caută frenetic prin zonă. 30 de minute mai târziu, Tudor anunţă poliţia. Maria este considerată, oficial, dispărută.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. VIDEO! Cel mai așteptat film românesc al acestui început de an, Pororoca, va rula din 19 ianuarie la Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*