Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Salarii majorate cu până la 20% pentru angajații unei cunoscute companii de distribuție

Grupul de Distributie ETA, stiri, botosaniAngajații din Grupul de Distribuție ETA, companie de distribuție, cu prezenţă pe piaţa din Suceava, vor beneficia de salarii majorate semnificativ în 2018.  Astfel creșterile pe grila salarială netă a agenților de vânzări sunt de până la 20%.

În functie de divizia pe care activează, un agent de vânzări va avea un salariu brut cuprins între 4000 lei și 4667 lei, iar pentru depășirea obiectivelor lunare poate trece de un venit brut de 5000 lei.

Agentii de vanzari sunt interfata noastra cu clientii, ei sunt inima companiei noastre. Desi  pentru companie efortul financiar este foarte mare, costul salarial lunar pentru un agent  fiind peste 5000 lei, ne straduim sa asiguram cele mai bune conditii de munca, inclusiv conditii salariale. Din  ce cunosc , nici o firma de distributie concurenta din zona noastra nu asigura acest nivel de salarizare “, a declarat Iulian Parascanu , administratorul societatii.

like facebookGrupul de Distribuție ETA este companie cu activitati de distributie in judetele Botosani, Iasi, Suceava si Vaslui. Compania  a realizat in 2017 o cifra de afaceri de peste 180 milioane lei si are peste 260 de angajati din care aproape 100 sunt agenti de vanzari.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*