Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

A fost finalizată ancheta internă la Spitalul Județean Suceava în cazul pacientei care a murit de peritonită. „Protocoalele au fost respectate întocmai”

Spitalul Județean Suceava a finalizat ancheta administrativă internă cu privire la moartea femeii de 63 de ani, în unitatea spitalicească, la începutul acestei luni, din cauza peritonitei.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, Mihai Ardeleanu, a declarat, joi, că „protocoalele au fost respectate întocmai”, iar medicii care au consultat pacienta au respectat conduita profesională.

Ardeleanu a precizat că hepatita cronică, luată inițial în calcul de medici, a fost trecută pe fișa de la UPU pe baza declarației femeii, care susținea că nu se simte bine de două săptămâni, dar și a membrilor familiei, urmând ca apoi să se efectueze analizele medicale, care au arătat că nu era vorba de hepatită.

Pacienta avea glicemia foarte mare, iar diabetul zaharat ar fi mascat simptomele de iritaţie peritoneală.

În urma necropsiei a reieșit că femeia avea peritonită.

Acuzații grave! Un tânăr îi învinovățește pe medicii suceveni de moartea mamei sale. „Nimeni nu o băga în seamă, nimeni nu făcea nimic”

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A fost finalizată ancheta internă la Spitalul Județean Suceava în cazul pacientei care a murit de peritonită. „Protocoalele au fost respectate întocmai” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*