Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Procurorii DIICOT au cerut prelungirea arestului pentru tânărul din Volovăț, prins cu droguri. Ce au decis magistrații

Procurorii DIICOT- Serviciul Teritorial Suceava au cerut prelungirea arestului preventiv în cazul tânărului de 25 de ani, din comuna Volovăț, care a fost prins cu droguri în Ajun de Crăciun.

Tribunalul Suceava a admis, miercuri, 17 ianuarie, cererea procurorilor, iar Constantin Teodorescu va mai sta încă 30 de zile în arest.

La data de 23 decembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Suceava au depistat în trafic, pe raza comunei Gălăneşti, un conducător auto, de 25 de ani, din comuna Volovăţ, care deținea, fără drept, 1 kilogram de cannabis.

Pentru documentarea întregii activități infracționale, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate din Suceava și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Suceava au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia a fost ridicat, în vederea expertizării, peste un kilogram de fragmente vegetale de cannabis.

De asemenea, au fost indisponibilizați 12.000 de lei, 3.060 de euro şi 40 de lire sterline.

El este cercetat pentru „săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc în modalitățile deţinerii, punerii în vânzare şi vânzării de droguri de risc, fără drept”.

 

FOTO! Tânăr din Volovăț, arestat preventiv, după ce a fost prins cu droguri


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*