Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Liderul femeilor social-democrate din Suceava, Oana Pintilei: Este momentul ca frâiele guvernării să fie preluate de o femeie

Liderul femeilor social-democrate din Suceava, Oana Pintilei, salută decizia CeX National de a o nominaliza pe Viorica Dăncilă pentru funcția de prim ministru al României.

Este soluția care va readuce echilibru si va asigura climatul necesar pentru o guvernare stabila si prospera”, susține Pintilei.

Potrivit acesteia, Viorica Dancila, in tot decursul activitatii, a dat dovada de dăruire, implicare, dar si de simplitate – o caracteristică mai rar întâlnită in randul politicienilor de azi, dar care cu atat mai mult trebuie apreciată.

„Este un bun profesionist, o voce care a sustinut cu tarie interesele României in Parlamentul European, asa cum, de acum inainte, in calitate de prim ministru va reprezenta cu succes interesele românilor si a Romaniei. Doamnele social democrate au dat dovada întotdeauna de echilibru, de profesionalism, ducandu-si tot timpul cu succes la indeplinire sarcinile, exemple in acest sens fiind colegele noastre Gabrielea Firea, Olguta Vasilescu, Ecaterina Andronescu… etc. Este momentul ca frâiele guvernarii sa fie preluate de o femeie, iar cea mai potrivita pentru aceasta onoranta, dar dificila sarcina, este Viorica Dancila. In calitate de presedinte al OFSD Suceava, salut decizia colegilor mei”, a precizat Oana Pintilei.

Viorica Dancila, presedintele national al Organizatiei Femeilor Social Democrate si liderul parlamentarilor PSD din Parlamentul European,  este propunerea PSD pentru functia de prim ministru.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Liderul femeilor social-democrate din Suceava, Oana Pintilei: Este momentul ca frâiele guvernării să fie preluate de o femeie | Moldova24
  2. Șefa femeilor PSD din Suceava, Oana Elena Pintilei, numită secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*