Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Violator sucevean, aflat pe lista Most Wanted, prins într-un bar din Franța

Ultimul infractor sucevean aflat pe lista Most Wanted a Poliţiei Române, Bogdan Mihai Zuziac (35 de ani), din comuna Şerbăuţi, dat în urmărire internaţională pentru că are de executat şase ani de închisoare pentru viol, a fost prins în Franţa, scrie Adevarul.

Acesta a fost arestat de poliţiştii francezi la data de 28 noiembrie 2017, după ce a fost prins într-un bar din orăşelul Nanterre, aflat la o distanţă de circa 15 kilometri de Paris. Zuziac a fost capturat după ce poliţiştii români au colaborat cu cei din Hexagon. Acesta se pare că avea aspectul schimbat, lăsându-şi părul lung. Bogdan Mihai Zuziac are de ispăşit o pedeapsă de şase ani de închisoare pentru viol. Individul, de 35 de ani acum, din comuna Şerbăuţi, a fost condamnat pentru că la data de 22 februarie 2008 a violat o tânără, la acea vreme în vârstă de 17 ani, din localitatea Mănăstirea Humorului.

Fapta s-a petrecut într-un apartament din cartierul sucevean George Enescu, unde fata locuia în chirie. Zuziac a intrat în apartament împreună cu Marius Hapenciuc, de 36 de ani acum, tot din Şerbăuţi. După mai multe pahare băute, cei doi au încuiat uşa şi au obligat-o pe victimă să întreţină relaţii sexuale cu ei. La un moment dat, fata, pretextând că vrea să bea apă în balcon, a sărit pe geam şi s-a târât, ajutată de un văr de-al ei, până la poliţie.

Citeste mai mult: adev.ro/p2nc98


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Violator sucevean, aflat pe lista Most Wanted, prins într-un bar din Franța | Moldova24

Lăsați un comentariu

*