Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Zi decisivă pentru polițistul Ciprian Șfichi. Medicii se vor pronunța după acest examen

Agentul de politie Dan Ciprian Sfichi este internat de aproape o luna si jumatate la Spitalul “Prof. Dr. Nicolae Oblu” (Neurochirurgie) din Iasi. Politistul, in varsta de 33 ani, de la Serviciul pentru Actiuni Speciale (SAS), a fost internat pe 5 decembrie 2017, in stare critica, la unitatea medicala mentionata, dupa ce un interlop i-a retezat cu sabia o portiune importata din cutia craniana, provocandu-i un traumatism cranio-cerebral sever. Medicii au reusit sa il salveze si, de atunci, politistul urmeaza tratament de specialitate si recuperare, scrie Buna Ziua Iasi.

In urma atacului, politistul are un deficit motor important pe partea dreapta. De asemenea, dupa aproximativ un an de zile va avea nevoie de o noua interventie chirurgicala pentru refacerea calotei lipsa.

„Astazi (ieri-n.r.) s-a decis ca miercuri (17 ianarie 2018-n.r.) pacientul sa faca un examen Computer Tomograf. In urma acestui examen, medicii vor decide care este urmatoarea etapa de tratament. Dupa evolutia starii clinice a pacientului posibilitatile de a exista vreo complicatie sunt minime. Nu cred ca sunt motive pentru a se interveni chirurgical. Daca totul este in regula, pacientul ar puea fi externat. Totul se va decide dupa examenul Computer Tomograf. Dupa externare, pacientul va urma o perioada lunga de recuperare. Pacientul va reveni la controale periodice si dupa cel putin sase luni se va decide cand se va face operatia pentru reconstructia calotei”, a declarat medicul neurochirurg Florin Gramada, purtator de cuvant la Spitalul “Prof. Dr. Nicolae Oblu”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*