Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Gospodărie din Câmpulung Moldovenesc, cuprinsă de un incendiu

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit, duminică, cu trei autospeciale și o ambulanță SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la trei construcții anexe, înglobate într-un corp comun, cu pericol de propagare la casa de locuit și la o gospodărie învecinată.

Au ars acoperișul unui adăpost de animale și o magazie de lemne pe o suprafață totală de aproximativ 50 de metri pătrați, acoperișul unei bucătării de vară pe 30 de metri pătrați, unelte și scule gospodărești, un atelaj hipo și circa 4 tone de plante furajere. S-au degradat pereții și acoperișul bucătăriei de vară pe aproximativ 30 de metri pătrați, tavanul bucătăriei pe 50 de metri pătrați, obiecte de mobilier, aparatură electronică și electrocasnică, materiale textile și alte bunuri. În incendiu au pierit 20 de păsări de curte și 10 iepuri de casă.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.
Ultimele focare au fost lichidate la ora 11:15, iar pompierii au salvat casa proprietarului și locuința învecinată, se arată într-un comunicat al ISU Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Gospodărie din Câmpulung Moldovenesc, cuprinsă de un incendiu | Moldova24

Lăsați un comentariu

*